کد خبر 146657
۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۰

مراسم تجلیل از مقام زن در معاونت فرهنگی بنیاد شهید برگزار شد

مراسم تجلیل از مقام زن در معاونت فرهنگی بنیاد شهید برگزار شد

صبح امروز 26 بهمن ماه، مراسم تجلیل از مقام زن به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س)، با سخنرانی حجت الاسلام محمد حسن‌کاویانی‌راد، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری حیات، در این مراسم حجت الاسلام محمد حسن کاویانی راد، ضمن تبریک به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن و مادر با اشاره به ویژگی های حضرت زهرا (س)، گفت: سرور زنان عالمیان که ویژگی شاخص حضرت زهرا(س) است، یک عنوان تشریفاتی نیست بلکه در بیان یک واقعیت تکوینی نسبت به ایشان است که هر زنی در هر زمانی و در هر نقطه ای از عالم می تواند برای رسیدن به عالی ترین نقطه توانمندی خود از این محور استفاده کند و به ایشان تمسک بجوید. هر زنی در هر جای نظام هستی که برخوردار از کمال باشد در طول این واقعیت قرار می گیرد.
معاون فرهنگی بنیادشهید و امور ایثارگران اظهار کرد: این مناسبت ها بهانه ای است که بانوان می توانند دوری و نزدیکی خود را نسبت به این تراز طراحی شده که در اختیار همگان قرار گرفته است، بازنگری کنند.
وی با اشاره به آیاتی از قران کریم در معرفی 4 زن که دو تن نماد انحراف و 2 تن نشانه کمال هستند، افزود: عامل انحراف و سعادت زنان را بیش از اینکه عوامل محیطی تعیین کند، استفاده کردن یا نکردن از ظرفیت های طبیعی تعیین می کند که در وجود زن قرار دارد و ظرفیت طبیعی همان چیزی است که در انسان وجود دارد و جامعه می تواند آن را پربارتر کند یا به سمت خمودی ببرد و تلاش های چارچوب های دینی بر این است که یک معیار طبیعی برای استفاده از ظرفیت ها را تصویر کند. 
حجت الاسلام محمد حسن کاویانی راد در پایان با بیان تابلویی از ظرفیت های طبیعی زن به تفسیر خطبه ای از نهج البلاغه پرداخت.
این مراسم پس از مدیحه سرایی در وصف صفات حضرت زهرا(س) پایان یافت.

برچسب‌ها